Avondvierdaagse

Beste leden en donateurs

Dit jaar organiseren we drie avondvierdaagse

Avondvierdaagse Breskens
De Avondvierdaagse Breskens wordt georganiseerd van dinsdag 17 mei t/m donderdag 20 mei 2022. Vier avonden een andere route in en rondom Breskens. Er kan gekozen worden uit 5 of 10 km. De start is om 18:30 uur vanaf MFC De Korre. Meer informatie is te vinden op de site van Voor de Wind.

Avondvierdaagse IJzendijke
Dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2022 staat de Avondvierdaagse IJzendijke op onze kalender. Een vierdaagse wandeling, waarbij gekozen worden uit 5, 10 of 15 km. De start is om 18:30 uur vanaf basisschool Molenbolwerk. Op de website staat meer info.

Avondvierdaagse Oostburg
De Avondvierdaagse in Oostburg wordt van maandag 13 juni t/m donderdag 16 juni 2022 georganiseerd. De start is zoals ieder jaar om 18:30 uur vanaf het Zwincollege. Er kan gekozen worden uit twee afstanden: 5 en 10 km. Meer informatie is te vinden op de website.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

2 reacties

 1. Goedendag,

  Avondvierdaagse in Sluis is meestal rond eind augustus, begin september als de scholen weer beginnen, nog geen info hierover gevonden.
  Wie organiseert het dit voor dit jaar? (2022)

  1. Beste Jean-Paul,

   Excuses voor de late reactie. De Avondvierdaagse in Sluis wordt helaas niet meer georganiseerd. Er zijn helaas geen vrijwilligers die dit evenement willen oppakken. Als je personen weet die het willen organiseren horen we het graag.

   Met vriendelijke groet
   bestuur Voor de Wind

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *