Avondwandeling in Breskens

Beste leden, donateurs en sponsoren,

Aanstaande woensdag, 11 april, wordt een avondwandeling in Breskens georganiseerd. Twee leden hebben deze uitgezet. We verzamelen om 18:45 uur bij Strandpaviljoen Breskens aan Zee. Op de promenade is genoeg parkeerplaats. Na afloop biedt de vereniging de deelnemers een drankje aan.

Er is nog plaats op zondag 22 april in de bus naar de Marathon van Zeeuws Vlaanderen. U kunt zich nog opgeven via de website contactformulier. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol is vol.
Het programma is als volgt:
Opstappen om 6:30 uur op de Markt in Aardenburg, om 6:45 op het Ledelplein in Oostburg en om 7:00 op de Markt in IJzendijke. We zijn rond 7:30 uur in Terneuzen en om 8:00 uur start de wandelmarathon. Om 18:00 uur vertrekt de bus uit Hulst om tussen 19:00 en 19:30 uur aan te komen in IJzendijke, Oostburg en Aardenburg.
Kosten voor leden € 8,– en voor niet leden € 12,–

Voor verenigingen en stichtingen in Zeeuws Vlaanderen wordt in de Rabo Clubkascampagne 2018 € 180.000 beschikbaar gesteld. De leden van de RABOBANK ontvingen begin april 5 stemmen. Zij mogen er 2 aan de zelfde vereniging geven. Ze kunnen dus op meerdere clubs stemmen. Wij hopen natuurlijk dat u met 2 stemmen op Voor de Wind stemt.

Er worden voor de stempelpost in Retranchement tijdens Rondje Sluis op zaterdag 5 mei nog vrijwilligers gezocht. Liefhebbers kunnen zich melden via het contactformulier.

De controleurs van het wandelnetwerk wordt gevraagd de hun toegewezen route te controleren en te melden wanneer er iets niet klopt. Maar ook gemeld worden als alles naar behoren is.

Het bestuur
wv “Voor de Wind”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *