24 uur Oostburg

Beste leden,

1.    Voor de 24 uur zijn we opzoek naar sponsors. AH Oostburg staat sympathiek tegenover ons verzoek en stelt het statiegeld gedurende de maand maart aan de organisatie beschikbaar. Wilt u ons steunen en doet u mee? Dan kunt u de emballage bon in de box bij het flessenautomaat deponeren.

Er is al een eerder een oproep gedaan om te helpen tijdens de 24 uur. Voor zo’n evenement hebben we veel mensen nodig en willen ook een beroep doen op jullie. We hebben mensen nodig voor catering, verkeersregelaars, EHBO, logistiek werk, route controle, bezemwagen, enz.  Er hebben al verschillende leden aangemeld, maar we hebben nog niet genoeg helpers. Aanmelden kan via contactformulier.

Voor degene die zich hebben aangemeld kunnen we vertellen dat op maandag 15 april een bijeenkomst is met uitleg over de 24 uur. Voor de EHBO’ers onder wordt in maart/april een cursus blaarprikken door Bram Nortier verzorgd.

2.    We hebben van alle wandeltochten nog flyers liggen. Wil je ze meenemen naar een wandeltocht, doe dan een berichtje naar contactformulier  We zorgen dan dat je er ontvangt.

cid:image001.jpg@01CB698D.548CA600


Het bestuur
wv “Voor de Wind”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *